lördag 26 april 2008

Nu har jag kommit till skott

Nu har jag bytt från julgardiner till vanliga gardiner. Dessutom fick jag hjälp av syrran att "styla" lite i fönstret. Så här blev det.
Här är en närbild på skålen som står i fönstret. Jag har ju sagt att jag gillar hjärtan och här är ytterligare ett bevis på det.


Hade inte tänkt att visa några bilder på mina barn på bloggen men här kommer en på lillbebis iallafall. DISKMASKINSTERRORIST!

6 kommentarer:

Stina sa...

Nämen vilkeb gullis inne i disken då. :-) Kramis

Jättefint, det andra...:-)

Philura sa...

Finare porslin än så kan man ju inte få :). Söta hjärtan i skålen! Och du... måste skvallra lite. Helena har fått bebis...flickan Engla som var en riktig baddare för att var barn nr 1.

Cecilia sa...

Det där med dismaskinsterrorist känner jag till. Så fort man öppnar luckan är det små fingrar där och vill vara med och plocka. Rent som lortigt. Förut var även knapparna och vredet jätte skojigt. Av och på, av och på. :)

Hellen sa...

Vad fint det blev i ditt fönster. Snyggt med en sån där rullgardin.

Vilken buspojke...i diskmaskinen men det kan ju vara bra tills han blir stor då vet du vem som ska sköta dom sysslorna :)
Kramis Helen

Designe sa...

Så fräscht i fönstret och vilka söta hjärtan! ..hoppsan då...en bebis i diskmaskinen! :)

Cecilia sa...

Hej igen. tittar in för att önska dig en trevlig valborg. Kul att du tyckte om mitt ugglehus. och du jag har en liten överraskning till dig. hihi..nu blev du nyfiken va? Tror att den passar bättre hemma hos dig. Kram