söndag 26 oktober 2008

Vardagsrummet

Har ju i tidigare inlägg i bloggen visat mitt auktionsfynd. Min stora ekskänk som jag tycker är så fin. Jag gillade den när den var i ekfärg men den är ännu finare vit tycker jag.I fredags tände jag ljus i vardagsrummet på kvällen. Det var så mysigt!


Vardagsrumsbordet i ljussken.


söndag 19 oktober 2008

Papeterie

I somras så var vi på semester i Göteborg. Besökte en underbar liten butik som hette Papeterie, fylld med små ting. Där hittade jag denna underbara galge från Maileg med kaninen målad på och en liten morot. Den är sååååå söt!

Hittade också denna ljuvliga skylt där det står Precious baby clothes company. Aaaaah, passar så bra i lillprinsens rum.
Hittade ju en galge till. På den hänger en av hans bebiskläder.

Så här ser det ut i hans lilla krypin. Det är ju inte färdigt än, fattas tapeter på två väggar och det vanliga: lister. Här är halva bokhylla med några av hans födelsedagspresenter i. Det är så trångt så hela bokhyllan kunde inte fås med på bild.

Har målat hans säng vit. Denna säng köptes till största storebror för en evighet sedan. Tänkte göra som Melinda med bloggen och butiken "migoalice", måla sov gott liten längst upp. Tyckte att det var så vackert så det måste jag ta efter.


Fortsättning följer...

söndag 12 oktober 2008

En liten prinsessa får ett stort rum

Jaha, då var man igång med höstens första inlägg. Hela sommaren har svischat förbi och nu är hösten här. Jag har röjt i alla rum och härjat så maken har hållit sig i huvudet för att slippa bli av med det. Fick en jättebright idé (tack syrran för hjälpen på traven) att vi skulle flytta vårat sovrum ner i datarummet så att prinsessan skulle kunna få ett riktigt rum. Så från att ha bott i en liten hall så har hon nu ett hav att bo i. Nja, inte riktigt så stort men det är större än tidigare. Ett litet aber dock i mammas planering för ett riktigt prinsessrum.





Denna tapet. Den är blå. Visserligen med små gulliga hjärtan. Men den är fortfarande blå. Maken har fortfarande tron kvar att vi ska flytta tillbaka upp dit inom en snar framtid men det har inte jag. Helst skulle jag vilja tapetsera om men jag vet inte. Det kanske går att göra det fint med en blå tapet. Med hjärtan på. I ett prinsessrum.





Här är stumpans nya överkast.





Här hänger allt som en prinsessa behöver. Till och med hennes första prinsessklänning.

Här är sminkbordet med alla smycken och andra små ting.

Detta underbara sminkbord hittade jag på Indiska. Det var på mellandagsrean och jag sprang på två likadana bord och kastade mig över dem. Jag såg på min mamma med en desperat blick och nästan skrek till henne: -De här måste vi köpa till tjejerna!!!!! De bara måste ha dem!!!!

Nu råkade det vara så att de omtalade tjejerna egentligen inte hade något behov av ett sminkbord just då med tanke på deras runga ålder men man måste ju tänka framåt.

Nu har de två tjejerna varsin lycklig mamma som ääääälskar deras små sminkbord.

Fastän de egentligen inte behöver nåt än. De är ju bara 4 och 5 år.