lördag 21 juni 2008

Jag är en vinnare!

Ja det kan man verkligen säga att jag är. För det första så vann jag denna lilla, supergulliga ballerinan hos Malvina i hennes hemliga utlottning. Tänk att jag vann en hemlig utlottning. Snacka om tur! Visst är hon väl underbar :)

Dessutom så är jag en vinnare för jag har fyra underbara barn. Min älskade prinsessa har fyllt fyra år och min minsta prins har blivit ett år! Usch, vad tiden går... Vi firade dem tillsammans eftersom det bara skiljer tre dagar mellan deras födelsedagar. Småttingarna fick flera presenter men plastleksaker och skyddsnät till studsmattan är inte så vackra så de fick inte vara med på bild.

Måste säga att min syster har en alldeles fantastisk smak ("ganska" lik min, ok då heeelt lik min smak). Denna ljuvliga lilla kaninflicka som heter Ellen fick lilla prinsessan, här sitter hon i mitt loppisfynd till vagga som jag målat vackert vit.
Denna burk fick min lille prins av sin moster. Vad döljer sig i den då?

Tittut!

Det är bara lilla jag som finns i burken. Jag är en liten gris och kommer från Maileg.


Visst är jag fin! Man kan köpa mig hos elsas hem.

fredag 13 juni 2008

Ojsan, hoppsan

det var längesen sist. Tänk så mycket det kan komma ivägen för en liten blogg. Vackert väder hur länge som helst, blomplantering, skolavslutningar, shopping, dbt (diskbänkstjänst), jobb och en massa annat. Oj, oj, oj, hur ska man hinna allt? Tredje helgen på raken som jag jobbar. Inte för att jag ska klaga egentligen, det är jätteskönt att slippa bråkande syskon. De två stora är som hund och katt. Jättejobbigt. Vem ska man tro på när de båda pekar på varandra och säger att -han började?!?

Har inte varit så särskilt produktiv på sistone. Har bara möblerat om i vardagsrummet och målat litegrann. Har några projekt på gång men jag har inte hämtat mig från värmen än :) Min gamla ekskänk har det iallafall hänt något med. Fler bilder kommer snart.