lördag 26 april 2008

Nu har jag kommit till skott

Nu har jag bytt från julgardiner till vanliga gardiner. Dessutom fick jag hjälp av syrran att "styla" lite i fönstret. Så här blev det.
Här är en närbild på skålen som står i fönstret. Jag har ju sagt att jag gillar hjärtan och här är ytterligare ett bevis på det.


Hade inte tänkt att visa några bilder på mina barn på bloggen men här kommer en på lillbebis iallafall. DISKMASKINSTERRORIST!

tisdag 22 april 2008

Önskningar, blommor å frierier

Stackars maken, om han bara visste. Idag har jag friat till en annan man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, den däringa rackarns svågern har ju visat sig vara en hejare på att sno ihop köttbullar. Jag smakade en köttbulle å sen friade jag! Hihi! Nejdå, skämt åsido, han får mer än gärna göra ett stort lass köttbullar och lägga i min frys, de smakade supergott.
Annars så har jag varit i trädgården idag i det vackra vårvädret. Har gått runt och planerat för hur det ska se ut när det blir klart. Vi har ju byggt garage och det som tidigare var en gräsmatta, inte så vacker men ändå en gräsmatta, är nu bara en stor lerhög med traktorspår i. Så det jag önskar mig mest av allt nu är en grön, härlig gräsmatta.
Idag planterade vi lite blommor, stumpan och jag. Smet ut nu på kvällskvisten för att fota lite. En pelargon och två penséer blev det till att börja med. Köpte även två fröpåsar med blandade blommor i. Dem ska jag strö ut på baksidan av garaget så att grannen har något vackert att se på, kanske glömmer de rent av allt elände de har sett på vår gård då. Hoppas kan man ju alltid!


Jag gillar egentligen inte pelargoner (förlåt alla pelargonälskare) men den här tyckte jag var riktigt fin!


torsdag 17 april 2008

Födelsedag och tvättbollar

Jahapp, då har man varit med om sin 33:e födelsedag. Fick ett sms på morgonen från svågern som gratulerade på födelsedagen! Maken var uppe i flera timmar tills jag fick påminna honom om att det faktiskt var min födelsedag. Inte för att det är så viktigt nuförtiden men ett grattis är ju trevligt. Gubben min vet knappt ens när han själv fyller år. Man blir ju lite impad av svågern som t.o.m kommer ihåg sin dotters HELA personnummer. Och att han dessutom kommer ihåg mig och dessutom ger mig en present (!) en skiva med Takida, ja då blir man än mer impad :) Jag har ju hittat en ny favoritlåt. Takida "Curly Sue". Hårdrocksballader är de bästa ballader man kan hitta. Resten av skivan var riktigt bra den med!
Här har jag målat min mjölbinge eller vad den nu heter. Den var fin som den var men den blev ännu finare i vitt!


Och vad gömmer sig i denna lilla tingest då? Jo, en hel drös med tvättbollar. Jag ska iväg och köpa grå färg och skriva dit "Tvättbollar". Sen ska jag jaga runt i huset efter fler tvättbollar, det finns hur många som helst.

fredag 11 april 2008

Award


Jag har fått min första Award av cathrine med bloggen hjärtapåtråd. TACK, vad du är gullig! Hade du inte fått den redan så hade du fått den av mig. Jag har nu äntligen lyckats få hit den till min sida, dataokunnig som jag är. Men sen ska man ju skicka den vidare till fem (?) andra bloggare. Hmmmm, måste nog ta mig en funderare och återkomma senare. Kul är det iallafall!!!!!!

torsdag 10 april 2008

Fyndat lite

Fick en stund över för mig själv en dag och vad gjorde jag då? Jovisst, jag shoppade! Måste bara visa vad jag fyndade. Först köpte jag en sån här fin "krona" som jag satte in min lilla hjärta-på-tråd i. Hade tyvärr ingen vit liten fin kruka så det fick bli samma som den stod i tidigare. Hittade kronan på Lifestyle för 139 kr, det var väl inte så farligt. De hade en större och maffigare också men jag började med den lilla. Fick de söta små tussilagona från min underbara lilla systerdotter!


Sen var jag in på Hemtex och hittade denna glaskupa på fot, eller vad man nu ska kalla den. De hade 50% igen, hur de nu får det att gå ihop... Givetvis var jag snabb och norpade denna när jag såg den. Det stod tre stycken bredvid varandra och medan jag stod och funderade på om jag skulle köpa en till syrran också så försvann de andra två!

När vi fick tussilagona häromdagen så var vi helt inne på att nu är det vår. Men ack så vi berog oss. Nu är det vinter igen!

fredag 4 april 2008

Bloggseg

Ja, jag är en hel del bloggseg just nu. Har liksom tappat lite inspiration. Kan ju bero på att småttingarna varit sjuka här hemma och att jag känner mig så himla trött. Bebisen ska ju snutta hela nätterna igenom och när han inte snuttar så sparkas han och snurrar och har sig. Pust. Tänk vad skönt det blir när han soer hela nätterna i sin egen säng. Då får jag ha hela min säng för mig själv :) Jag har några småsaker som jag gillar extra mycket. Den här lilla hem-ljuva-hem-skylten tex. Den är bara så söt. Som tur är så lyckades jag rädda den från sopkorgsdöden för ett tag sedan. Den hängde så fint där i dörrkarmen som den alltid gjort när maken fick för sig att han skulle fogskumma i dörrkarmen. Det var ju bra tänkt iofs men han glömde att flytta min skylt. När han dagen efter tog sig en titt på sitt mästerverk så upptäckte han att det runnit fogskum på min skylt! JAG fick skrapa rent den från mintgrönt fogskum...:( skruttgubbe...
Gillar min lilla lykta också. Har hängt upp den med en bit ståltråd som jag formade till ett litet hjärta på slutet. Jag gillar ju hjärtan av nån konstig anledning:)

Äldsta sonen gillar att laga mat och baka och här är en av hans skapelser. En gigantisk panpizza.